WINKEL

gebruikte elektrische fietsen

Showroom: 7 dagen per week!

Het aanbod van elektrische fietsen is tegenwoordig gigantisch. Hoe weet je welke fiets perfect is voor jou? De beste manier om dat te ontdekken, is komen proefrijden in onze winkel. De showroom van Ebike Groothandel is 7 dagen per week geopend om fietsen te bekijken en proef te rijden. Zo weet je zeker dat je jouw perfecte e-bike aanschaft! Kom gerust langs om een kijkje te nemen in onze enorme collectie elektrische fietsen.

Ma – vr: 11.00 – 18.00 | Za: 10.00 – 18.00 | Zondag 12.00 – 17.00

whatsapp

06 22979703

email

info@ebikegroothandel.nl

kvk & BTW

KVK: 83545115
BTW: NL003759061B87

CONTACT

We staan voor je klaar.

Heb je een vraag over één van onze fietsen? Heb je moeite met het uitkiezen van jouw perfecte fiets en heb je de hulp van een expert nodig? Of is er iets verkeerd gegaan met jouw bestelling? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het team van Ebike Groothandel staat altijd voor je klaar. Heb je zo snel mogelijk een antwoord nodig? Dan kan je ook een berichtje sturen via WhatsApp!

Klachten of problemen?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat je er als consument in alle redelijkheid van mag verwachten. Heb je een klacht? Dan horen wij dat graag zodat we jou meteen kunnen helpen!
Samen zoeken wij naar de beste oplossing.