Alle A-merken
Direct leverbaar
Levering in NL en BE
Altijd mooie en  nette fietsen

Klantbeoordeling

Over ons

E-bike groothandel

Welkom bij EBike Groothandel, waar we een brede reeks van kwaliteitsfietsen aanbieden aan een scherpe prijs. Ons bedrijf is gevestigd in het hart van het land en we leveren aan klanten overal in Nederland.

Wij bieden u de meest innovatieve en betrouwbare ebikes, die ervoor zorgen dat u veilig en comfortabel kunt fietsen. Al onze modellen zijn ontworpen met de modernste technologie en de beste materialen. Onze ervaring en expertise helpen onze klanten om de perfecte fiets te vinden voor hun rijstijl.

Onze klanten krijgen ook toegang tot onze technische ondersteuning. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. We bieden ook technische ondersteuning en onderhoudsdien

Kom proefrijden bij ons!

Het aanbod van elektrische fietsen is tegenwoordig gigantisch. Hoe weet je welke fiets perfect is voor jou? De beste manier om dat te ontdekken, is komen proefrijden in onze winkel.

Kom proefrijden bij ons!

Wil je proefrijden op één van onze elektrische fietsen? Dat kan! Onze showroom is zeven dagen per week geopend!

Locatie

Parallelweg 35 1948NK Beverwijk

Hulp nodig met kiezen?

Het team van Ebike Groothandel staat altijd voor je klaar. 

23885C84-CF04-4251-849C-351E97313E0B

Ben je klaar met te veel betalen?

Bij Ebike Groothandel scoor je de beste A-merken voor de laagste prijs. De gebruikte elektrische fietsen gaan weg voor groothandelsprijzen. We hebben meer dan 1000 gebruikte e-bikes, die direct leverbaar zijn. Van verschillende A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta en Stella. De fietsen zijn nagekeken en van goede kwaliteit!

Goed nagekeken E-bikes.

Al onze fietsen zijn uitgebreid nagekeken. Mochten er onverhoopt problemen zijn, neem dan contact met ons op. Wij hebben vrijwel alle parts in stock en zorgen dat jij tevreden bent met jouw elektrische fiets.

De e-bike Groothandel zorgde voor
topservice en kwaliteitsproducten!